Bändi

Yhtyeemme on tullut tunnetuksi luotettavana, ammattitaitoisena ja asiakaslähtöisenä coverbändinä. Jäseniltämme löytyy niin musiikillisen kuin kaupallisenkin alan koulutusta, joten osaamme keskittyä taiteellisen loiston lisäksi myös tarjoamamme palvelun sujuvuuteen. Bändin kotipaikkakunta on Helsinki ja keikkailemme laajasti koko Etelä-Suomen alueella tarjoten hittibiiseistä ja viimeistellystä soundista koostuvan upean kokonaisuuden juhliisi. Viihdytyksen tietää olevan kunnossa, kun näkee Veera & the Boysin keikka-arsenaalin lavalla.

Veera, laulu - Bilebändi juhliisiVeera, laulu
Pakolliset mediaseksikkyyspisteet bändille keräävän laulajamme merkityksellisyys ei rajoitu pelkästään hurmaavaan ulkonäköön, vaan tämä Suomen Alicia Keys tuo täyteläisellä ja vahvalla lauluäänellään biiseihin myös aivan uutta syvyyttä. Vaikka toisin saattaisi luullakin, hän ei ole itse päättänyt bändin nimeä.

Sami, kitaraSami, kitara - Bändi hähin
Kitaroinnin keisari, soittotekniikan sulttaani ja tilutuksen tsaari ovat vasta suuntaa-antavia nimityksiä käärmeenlumoojamaiselle laulavalle tähtikitaristillemme, jonka jumalainen kitarointi hypnotisoi täydellisesti yleisön kuunteluvaltaansa. Avonaisesta paidankauluksesta paljastuvan kaulakorun kimallus viimeistelee ”Sammy Jonesin” suorituksen.

Arttu, koskettimetArttu, koskettimet - Veera & the Boys - Bändi häihin ja juhliin
Lenni-Kalle Taipaletta (ainakin ulkonäöllisesti) muistuttavan pianistimme kosketinsoitinlaivueen – The Mothershipin – laskeutuessa stagelle koko ääniavaruus täyttyy näiden elektronisten posetiivien jousi-, urku- ja syntetisaattorisoundien lisäksi myös pelimannista itsestään toisinaan kajahtavasta taustalaulumörinästä. Kuultavissa häivähdyksiä klassisesta musiikista ja jazzistakin.

Henri, basso - Bilebändi Veera & the BoysHenri, basso
Parhaimmillaan erittäin parrakas basistimme on todellinen multi-instrumentalisti, soolokitaristin veroinen bassoparoni, jonka pomminvarma nelikielityöskentely toimii tahdistimena yleisön sydämille. Bändimme vähäeleinen kulmakivi saattaa fiiliksen mukaan saapua keikalle lierihatussa tai vaikkapa karvalakissa.

Niklas, rummutNiklas, rummut - Veera & the Boys - Bilebändi häät ja synttärit
Kompit järkähtämättömiä kuin peruskallio ja fillit kuin miljoonan heimorummun yhtäaikaista hallitun vallatonta riemujuhlaa, rumpalimme on paikkansa bändissä totisesti ansainnut. Niken tyylitajuinen komppaus tekee rockista Rockia ja balladeista Balladeja.